​Жертва режиму: Друг Януковича та Тимошенко прокоментував обшуки в своєму офісі

Хто лобіював зниження ренти за газовидобування у постмайданівській Раді на прес-конференції не зайвий раз натякнув Назар Холодницький. Країна знекровлена корупціонерами та популістами, котрі у тих самих корупціонерів беруть гроші.

Юлія Тимошенко та Олександр Онищенкоо бговорюють щось важливе у Верховній раді

Екс-регіонал Олександр Онищенко вважає, що обшуки в його офісі відбулися через подані ним заяви про порушення юридичного права директором НАБУ Артемом Ситником. Про це нардеп повідомив телеканалу "112 Україна", зазначають Патріоти України.

"У мене спілкування з НАБУ йде вже близько 4-х місяців. Вони займаються банальним шантажем. І не відрізняються від тих, хто був раніше. У них завдання: наїхати, відібрати, отримати гроші.

Яке я маю відношення до цін на газ? Заявляти, що я очолюю якусь банду, без слідства і рішення суддів – говорить про те, що вони юридично не підковані. Вчора я сам подав на Ситника заяву в Генпрокуратуру за трьома статтями, що він порушує юридичне право. Він з трибуни ВР говорив про те, що був обшук у приймальні нардепа, це перше порушення. Друге: були прямі погрози суддям. Третє: не дотримана таємниця слідства. Сьогодні у них була така відповідь на це", - сказав Онищенко.

Він підтвердив, що обшук відбувався в його депутатській приймальні.

Нагадаємо, 15 червня Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводило обшук в приміщенні Онищенка. Перевіряли серверну кімнату. Антикорупційний прокурор Назар Холодницький вже підготував подання на арешт нардепа.

Мова йде про провадження, яке стосується схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн, йдеться про розкрадання коштів в особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Нагадаємо, минулої осені та початку зими нардеп Тетяна Чорновол неодноразово виступала с заявами про корупційні схеми пана Онищенка та фінансування олігархом та екс-регіоналом Юлії Тимошенко за лобістські послуги. Це стосувалося як раз тих справ, котрі наразі інкримінуються з боку НАБУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...