Жертви "многоходовочки" або поманило Х*йло та кинуло: Новий статус окупованого Криму означає крах ілюзій місцевої елітарної "гопоти", - Тука

Цей регіон перетворюється на зразок абсолютно звичайної області РФ. Таким чином, нівелюються якісь ознаки особливості цього регіону в межах Росії, пояснив заступник міністра.

Георгій Тука. Фото:http://ua.112.ua/

Ліквідація Криму як окремого федерального округу означає крах ілюзій місцевої елітарної "гопоти". Таку думку в ефірі телеканалу 112 Україна висловив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука, інформують Патріоти України.

"Це означає позбавлення яких-небудь ілюзій з точки зору достовірності або особливості Кримського півострова для Росії. Друге, це означає крах ілюзій місцевої елітарної "гопоти", яка сподівалася тримати прямий зв'язок з Путіним навіки вічні. Цей регіон перетворюється на зразок абсолютно звичайної області РФ. Таким чином, нівелюються якісь ознаки особливості цього регіону в межах Росії", - заявив заступник міністра.

"Звичайно, якщо Крим був окремим округом, у нього були певні прямі відносини з керівниками Кремля і відомств, в тому числі і фінансових. Зараз це буде відбуватися в рамках Південного округу і це, звичайно, не ті можливості будуть", - зазначив Тука.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін включив анексований Крим до складу Південного федерального округу. Представником президента РФ у Південному федеральному окрузі призначений Володимир Устинов.

Новини за темою: Єльченко назвав нікчемним рішення Путіна включити Крим до ПФО РФ

Зазначимо, що екс-глава МЗС України Костянтин Грищенко зазначив, що таке рішення, з одного боку, буде великим розчаруванням для тих, хто хотів приєднання Криму до самої Кримської Автономної Республіки. "А з іншого боку, це сигнал про те, що до Криму будуть ставитися як до будь-якої Калузької, Пермської або будь-якої іншої області в Росії", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...