Жити по-новому їм не з руки: "Борисполь" приложил очень много усилий, чтобы не подписать договор с Ryanair, - експерт

Олександр Кава вважає, що прихід Ryanair в Україну не вигідний тим авіакомпаніям, які зараз літають з аеропорту "Бориспіль".

Ілюстрація:http://prolviv.com

Всі бачать те, що, в принципі, аеропорт "Бориспіль" доклав дуже багато зусиль для того, щоб не підписати договір з авіакомпанією Ryanair. Про це в коментарі InfoResist сказав експерт в сфері транспорту та інфраструктури Олександр Кава, передають Патріоти України.

При цьому експерт зазначив, що тільки провівши розслідування можна зрозуміти, хто винен в тому, що Ryanair припинив продаж квитків в Україні.

"Потому что у нас нет исчерпывающей информации для того, чтобы делать какие-то обвинительные решения, по поводу того или иного человека. Но, все видят то, что, в принципе, аэропорт "Борисполь" приложил очень много усилий для того, чтобы не подписать договор с авиакомпанией.

Хотя там есть детали переговоров, но они остаются закрытыми и для того, чтобы сделать выводы, кто там был не прав, были ли слишком большие желания со стороны компании или аэропорт не хотел идти на встречу, мы не можем. Потому что мы не видим документы", - сказав він.

Також Олександр Кава вважає, що прихід Ryanair в Україну не вигідний тим авіакомпаніям, які зараз літають з аеропорту "Бориспіль".

Як повідомлялося раніше, ірландський лоукостер Ryanair припинив продаж квитків в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....