Зі скрепами усе ясно: Доведено взаємозалежність між IQ громадянина Росії і його ставленням до Путіна

Співробітник РАН провів дослідження рівня інтелекту прихильників "вічного президента".

"Вічний президент" Росії. Фото: ЗМІ

Російський учений довів, що чим нижчий інтелектуальний рівень громадянина Росії, тим більше вона любить свого президента, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Старший науковий співробітник Інституту водних проблем РАН, член партії РОДП "Яблуко" Юрій Медовар зазначив: "Люди с высоким IQ вообще его не воспринимают".

Так, відповідаючи на питання про причини "вічного" президентства Путіна, він провів паралелі з періодом кріпосного права і заявив: "У нас было крепостное право. И в этом праве люди были закрепощены за каким-то помещиком. Но был один день в году — Юрьев день, — когда холоп мог поменять хозяина. Даже тогда был элемент свободы. А сегодня Юрьев день — это выборы президента, когда человек может прийти и высказать свое волеизъявление: я хочу или не хочу. Но наши люди боятся этого. „Как же так?! Только Путин! Он пиндосам вставил“ — он показал эти фейковые ракеты, которые куда-то летят. И — „как мы можем коней на переправе менять“, „его весь мир уважает“ — и прочее".

При цьому він повідомив про взаємозв'язок інтелекту людини та її ставлення до "вічного президента": "Я пришел к выводу: чем ниже IQ у человека, тем больше любовь к Путину, чем выше IQ у человека, тем меньше любовь к Путину. Люди с высоким IQ вообще его не воспринимают".

Медовар додав, що саме цим пояснюється успіх у виборця одіозного Володимира Жириновського, який пообіцяв "бабі - мужика, мужику - пляшку", і неуспіх інтелектуала Григорія Явлінського, який розповідає виборцям про свободу ведення бізнесу".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...