Зірка Голлівуду розпродає майно через банкрутство

​Масовий розпродаж своєї нерухомості почав ще у минулому році Джонні Депп.

Як стало відомо, актор виставив на аукціон черговий "експонат" колись великої колекції своєї нерухомості. На цей раз мова йде про ферму в штаті Кентуккі. На 17 гектарах території ферми, розташовані: основний будинок площею понад 500 квадратних метрів, гостьовий будинок, три великих комори. Депп виставив свою нерухомість на продаж ще минулої осені - за 2 мільйони доларів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Між іншим, це вже п'ятий об'єкт нерухомості, від якого Депп позбавляється з минулої осені. За цей час він встиг виставити на продаж віллу на півдні Франції - за 50 мільйонів доларів і три квартири класу люкс у Лос-Анджелесі - за два з половиною, три і 1,8 мільйона. Останні з вищезазначених апартаментів розташовані у елітному будинку 30-х років минулого століття, побудованому у стилі арт-деко. В цьому ж будинку актор володіє ще однією квартирою, яку він теж виставив на продаж і сподівається отримати за неї ще близько двох мільйонів.

Масовий розпродаж своєї нерухомості Депп почав після того, як завершив шлюборозлучний процес з Ембер Херд, з якою він прожив у шлюбі трохи більше року. Згідно з умовами угоди, яку він уклав з дружиною, яка звинуватила його у побитті, Джонні виплатив Ембер 7 мільйонів доларів. Втім, вона їх не привласнила, а віддала на благодійність.

А незабаром у Деппа виникла інша проблема - представники компанії, яка раніше керувала його фінансами, заявили, що він заборгував їм більше 4 мільйонів доларів - суму, за яку вони викупили борг актора одному з банків. А борг цей, як заявили менеджери, утворився в результаті марнотратства актора. Хоча вони, за їхніми твердженнями, неодноразово попереджали Джонні, що його витрати перевищують його доходи, Депп не прислухався до порад і продовжував витрачати запаморочливі суми. Так, за один тільки придбаний ним тропічний острів він заплатив 3,6 мільйона доларів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...