Злам пошти Суркова відкриє ще багато таємниць: "Уже нет никаких сомнений. Юлия Тимошенко сотрудничает с Путиным", - політолог

Мирослав Олешко вважає, що росіяни через Тимошенко, Оніщенка і куплені західні ЗМІ, які контролюють проросійські олігархи, запустили проект "Дострокові вибори Президента".

Юлія Тимошенко. Фото:pravdoryb.info

Як і було написано в недавно оприлюдненому плані помічника Путіна Суркова, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко готує новий удар по замовленню Кремля спільно з втікачем корупціонером і давнім спонсором Оніщенко-Кадировим. Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

"Юлия Тимошенко через Онищенко хочет запуcтить «утку», что Онищенко платил откаты лично Порошенку. А еще, что лично Порошенко требовал от газовой мошенницы поддержки за какие-то выдуманные законы в обмен на закрытие дела против Онищенко.

Откровения Онищенка должно опубликовать издание, совладельцем которого является российский олигарх Александр Лебедев и Клименко", - повідомив блогер.

За його словами, росіяни через Тимошенко, Оніщенка і куплені західні ЗМІ, які контролюють проросійські олігархи, запустили проект "Дострокові вибори Президента". Адже Президента Порошенка нагнути в Берліні не змогли і вирішили запустити цей сценарій, вважає Мирослав Олешко.

Блогер нагадує, що Оніщенко є давнім соратником і спонсором Юлії Тимошенко. Саме Оніщенко розгойдував Україну рік тому, організувавши "Майдан 3" з купкою алкашів. Охорону Оніщенку в подорожах по Росії, поки на нього чекає суд в Україні, організовує особисто ФСБ РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

середа, 1 травень 2024, 0:30

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю",...

Росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, а тепер президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину, - Казанський

середа, 1 травень 2024, 0:15

"Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні", - ...