Злидні серед терористів провокують їх на фізичну розправу над російськими командирами, - Тимчук

Бойовики пояснюють свою поведінку тим, що командири замість "виконання прямих службових обов'язків" займаються вирішенням особистих питань і організацією "бізнесу" з використанням ресурсів своїх підрозділів.

Ілюстрація:tribun

Посилення ненависті бойовиків до російських командирів викликано не тільки великою різницею в розмірах грошового утримання, але прагненням командного складу до незаконного збагачення з використанням ресурсів своїх підрозділів. Про це у своєму Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

""Військова контррозвідка" бойовиків фіксує у 2-м АК ЛНР множинні випадки погроз фізичної розправи і образ з боку рядових бойовиків на адресу ряду командирів і начальників", - написав нардеп.

За його словами, в ході розслідувань даних випадків в основному бойовики пояснюють свою поведінку тим, що командири замість "виконання своїх прямих службових обов'язків" займаються вирішенням особистих питань і організацією "бізнесу" з використанням ресурсів своїх підрозділів.

Як правило, для незаконного збагачення командири використовують техніку, обладнання та особовий склад підпорядкованих їм підрозділів.

Не краще йдуть справи і в 1-му армійському корпусі ЗС РФ на Донбасі, який окупанти для маскування називають "армією ДНР".

"Фіксується затримка виплати грошового забезпечення в ряді бригад і окремих батальйонів "1-го АК ДНР" (поки на кілька днів). Що, проте, викликає вкрай негативний резонанс в середовищі бойовиків, впевнених, що командування знову повернулося до практики масових розкрадань зарплат особового складу", - уточнив Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...