Знайди дешевше: Українцям став доступним додаток для порівняння цін у супермаркетах

Ціни у додатку оновлюються автоматично один раз на тиждень, акції - раз у два дні.

Меню додатка Costless. Фото: Еспресо

Додаток Costless дозволяє порівняти ціни у супермакетах, повідомляють Патріоти України з посиланням на ain.

Українська команда на чолі із Сергієм Щербаненко та Анною Кармазіною, технічним та генеральним директором компанії Sannacode створили додаток Costless. Він дозволяє порівняти ціни у супермаркетах та визначити найменший чек. Додаток доступний для скачування у Google Play, а найближчим часом він з'явиться для iOS.

Для того, аби почати роботу із сервером, користувачу необхідно вибрати список покупок. Далі загальну вартість корзини можна порівняти у супермаркетах. Зараз Costless працює з кількома великими мережами Києва - "Ашан", "Фуршет", "МегаМаркет", Novus, Fozzy та іншими. Представники проекту зазначають, що ведуть перемовини з магазинами "АТБ", "Фора" та "Еко Маркет". Протягом найближчих 3 місяців команда планує додати до бази ще три мережі.

Ціни у додатку оновлюються автоматично один раз в тиждень, акції - раз у два дні. Також у додатку можна відправити чек товару, щоб актуалізувати його вартість. За відправлення чеків сервіс буде надсилати бонуси за спеціальною програмою. Ці бонуси можна буде конвертувати у передплатні картки торгових мереж або у реальні гроші - на телефонний рахунок, або на картку.

Зараз у розробці знаходиться кошик покупок, реалізація яких надасть можливість планувати, підбирати, зберігати та ділитися списками покупок. Поки Costless працює лише у Києві. За межами столиці його планують запустити у липні 2018 року.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...