Знайомтесь, це Вітя. Вітя - депутат. Сьогодні Вітя прєдпрінял флешмоб під назвою "розкачай Одесу", - журналістка

Так званий "флешмоб" одеського депутата викликав бурю гнівних коментарів користувачів мережі.

Одеський депутат Баранський вирішив собі влаштувати власний флешмоб. Фото:Facebook

"Знайомтесь, це Вітя (ТМ). Вітя - це місцевий депутат і прєдпрініматєль. Сьогодні Вітя прєдпрінял флешмоб під назвою "розкачай Одесу"." Про це пише у своєму Fаcebook журналіст Олена Добровольська, передають Патріоти України, продовжуючи:

Окрім нього флешмоблять (закінчення "бл*ть" тут невипадкове) і інші його братішкі. Враховуючи частоту коливань розкачки - ще не завершився розголос після демаршу "комунізаціявзад", як маємо новий крєатів від кремлівських маркетологів - у Вітіних кураторів з ФСБ срачка і педикульоз.

Передайте хтось Віті, що флешмоби бувають різні: #17_поверх, #прокатісь_до_вєтєрка, #подорож_ліфтами. Можна ж і не в той косяк в*їбатись, ну. А такий молодий - женілся файно, жінка Галя з приданим - дві хати у неї і офіси, а ще хата у його мами у 9-ти поверхівці, ну ніби все є для щастя, живи і радій. А воно у флешмобах змагається.

Допис активно коментують користувачі мережі:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...