Знайомий почерк: Автомобіль полковника СБУ в Маріуполі підірвала жінка-диверсант

Вбивство Олександра Хараберюша було сплановано і виконано так само, як і вбивство в Києві журналіста Павла Шеремета.

В Маріуполі вибухнув автомобіль, загинув полковник СБУ. Фото: Фейсбук.

Полковника контррозвідки СБУ Олександра Хараберюша 31 березня підірвала жінка-диверсант. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний редактор сайту "Цензор.НЕТ", журналіст Бутусов, передають Патріоти України.

За даними джерел, розслідування встановило, що машина була підірвана міною, яку вночі встановила жінка-диверсант.

"Вона діяла не одна - хтось також спостерігав й контролював обстановку, давав їй команди, що робити. Вона була простим виконавцем. Виявивши машину Хараберюша, вона встановила міну під водійське сидіння - для цього не потрібно спеціальної підготовки, лише один рух.... Всі обставини замаху випадково зафіксовані на відео однієї з камер спостереження", - пише Бутусов.

За його словами, спостерігається дуже схожий почерк, як і у справі про вбивство в Києві журналіста Павла Шеремета."На жаль, встановити міну було не складно. Сім'я Хараберюша залишила в 2014-му Донецьк, і своєї квартири або будинку в Маріуполі не мала. Вони жили в орендованій квартирі у звичайній дев'ятиповерхівці. Ніякої охорони, звичайно, у машин у дворі не було. У полковника не було водія й особистих охоронців", - написав журналіст.

Вбивство Хараберюша, очевидно, виглядає помстою за зухвалі диверсії в Донецьку і Луганську, припускає Бутусов.

Як повідомляли Патріоти України, близько 9 ранку 31 березня 2017 року в центрі Маріуполя Донецької області підірвали автомобіль. Пізніше стало відомо, що в машині перебував співробітник Служби безпеки України полковник Олександр Хараберюш, який унаслідок вибуху загинув.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...