Знають ціну нашим можновладцям, але і народу теж: "На Заході не лише зацікавлені в Україні, а і справді в неї вірять", - політолог Таран

Звіт Єврокомісії про можливість надання Україні безвізового режиму з ЄС можна назвати своєрідним авансом довіри.

Ілюстрація:newsradio.com.ua

Безвізовий режим з Україною - дуже незвичне рішення Європи. Ви тільки вдумайтеся - європейці чітко вказують на недоопрацювання України - тобто прямо заявляють - ви НЕ виконали всі умови - і тут же ухвалюють позитивні рекомендації, причому, не відкладаючи, починають законодавчі процедури, покладаючись лише на "чесне слово" влади. Про це пише у своєму Facebook політолог Сергій Таран, інформують Патріоти України.

Перед цим інша західна інституція - МВФ - заради України змінив власні правила і тепер може видавати позики країнам, які відмовляються платити по окремих запозиченнях.

Все це дивно тому, що Захід - це завжди територія закону. І дуже рідко там трапляються рішення, - такі рішення делікатно називають "політичними", - які не зовсім корелюються з усталеними правилами.

Причина цих "політичних" рішень у тому, що на Заході не лише зацікавлені в Україні, а і справді в неї вірять. Вірять більше, ніж чимало українських політиків, які роблять кар'єру лише на нігілізмі і зневірі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...