Американці розповіли українському політологу, навіщо в США приїжджають Тимошенко, Садовий та їхні "гінці"

за словами експерта, у США ще немає чіткого бачення як ставитися до політичних процесів, зокрема, в контексті майбутніх виборів.

Ілюстрація:ba.org.ua

"На запрошення Українського конгресового комітету Америки мав можливість у Вашингтоні зустрітися з розмаїтими політиками та експертами." Про це у своєму Facebook пише український політолог Сергій Таран, передають Патріоти України, продовжуючи:

Висновки:

1) ВІД УКРАЇНИ приїздять багато, але діють по-різному, - провладні політики презентують реформи та працюють з Пентагоном у питаннях зброї (парламенту, виявляється, важливо якнайшвидше ухвалити законопроект про національну безпеку), “Самопоміч” каже про відсутність реформ та закликає “зруйнувати Укроборонпром”, а потім, колись, побудувати щось нове. Від Тимошенко їздять багато, але говорять переважно не про економіку, а про підтримку на президентських виборах. Представники Оппоблоку в США не їздять.

2) ВІД США всі структури визнають, що Україна “за останні роки зробила більше, ніж на всі попередні”. Найпроблемніше питання, на якому наголошує більшість американців, – запуск Антикорупційного суду. При цьому, всі визнають Україну беззаперечним союзником.

Загальне враження – у США ще немає чіткого бачення як ставитися до політичних процесів, зокрема, в контексті майбутніх виборів. Якщо почуєте в Києві, що хтось там “точно” домовився про підтримку, не вірте йому. Чи їй.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...