Знаменитий вітчизняний кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв в'їдливо пройшовся по вишиватникам

Сам Ахтем, крім рідної кримсько-татарської пристойно володіє ще кількома мовами, звісно і українською. Однак судити людей закликає не за мовним питанням, а за вчинками.

Сеітаблаєв Ахтем. Фото: Без Табу

Режисер театру і кіно Ахтем Сеітаблаєв, в інтерв'ю "Укрінформу", заявив, що не можна засуджувати людину лише за те, що вона розмовляє російською, повідомляють Патріоти України.

При цьому він навів яскравий приклад. "Але я знаю справжнього патріота України Євгенія Жукова, позивний Маршал, тоді капітан 79-ї аеромобільної бригади, зараз очолює патрульну поліцію України. І всім тим, хто робить закиди - мовляв, ти не патріот, бо не розмовляєш українською мовою, мені хочеться сказати: ну, так підійміть свою дупу, якщо ви добре розмовляєте, підіть туди і скажіть Євгену Жукову: не треба мене захищати, тому що ти не розмовляєш українською мовою, давай я замість тебе загину. Ніхто ж цього не робить", - сказав Сеітаблаєв.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...