Зневага від "*уки праславної"? Нардеп Новинський демонстративно сидів, коли решта депутатів стоячи аплодували президенту - журналістка

Світлана Крюкова повідомила, що Новинський був єдиним, хто сьогодні демонстративно не встав після промови Порошенка.

Депутати Верховної Ради схвально аплодували Президенту України Петру Порошенко на відкритті п'ятої сесії, однак парламентарій від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський був єдиним, хто принципово не встав після промови глави держави. Про це написала у своєму Facebook журналістка Світлана Крюкова, передають Патріоти України.

Відкриття п'ятої сесії Верховної Ради було продовжено зверненням Президента України Петра Порошенка до народних депутатів, яке викликало шквал обговорень в ЗМІ та соціальних мережах. Зокрема, користувачі обговорюють реакцію парламентарів на послання українського лідера, яке тривало майже годину.

"Когда президент закончил свое выступление в Раде, все встали. Кто-то хлопал в ладоши, кто-то не хлопал, кто-то смотрел в пол, кто-то мял тачфон, кто-то стоял смирно. Но все стояли. Когда садились, шелестели юбки, мялись пиджаки. Ефим Звягильский плюхнулся в кресло, Татьяна Бахтеева подтянула строгую юбку. Вадим Новинский, скрестив пальцы рук, так и остался сидеть неподвижным. В этот день он был единственным, кто не встал" - написала Крюкова.

Вона зазначила, що Новинський сьогодні був єдиним, хто не піднявся з місця, щоб таким чином висловити повагу до президента країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...