"Нас предали": У "Опоблоці" шоковані об'єднанням із партією "За життя!"

Незважаючи на заяву про об'єднання зусиль двох політичних сил, ані Бойко, ані Рабинович ще не заявили про те, що готові заради перемоги єдиного кандидата поступитися своїми амбіціями і зняти кандидатури на виборах президента України.

Рабинович і Бойко неприємно здивували "Опоблок". Ілюстрація: Українські новини.

Об'єднання лідера «Опоблока» Юрія Бойка з лідером «За життя!» Вадимом Рабиновичем і висунення Рабиновича в кандидати в президенти України - під великим питанням. Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив політолог, журналіст Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

Він зазначає, новоспечений лідер «Партії миру» Вадим Новинський каже, що в «Опоблоці» нічого подібного не обговорювали і загрожує зібрати політраду. Юрій Вілкул, в свою чергу, мовчить, а не вітає такий крок. Рінат Ахметов теж загадково мовчить.
За словами Кирила Сазонова, може бути, що просто Юрій Бойко з Сергієм Льовочкіним йдуть до Вадима Рабиновича, а не вся партія. Буде смішно, якщо відбудуться такі трансформації. Нехай тоді пишуть заяви про вихід із фракції, а потім - мандат на стіл і геть з Верховної Ради.

Зазначимо, що незважаючи на заяву про об'єднання зусиль двох політичних сил, до цих пір ні Бойко, ні Рабинович не заявили про те, що готові заради перемоги єдиного кандидата поступитися своїми амбіціями і зняти свої кандидатури на виборах президента України. Цікавий момент, що офіційний сайт «Опозиційного блоку» взагалі ніяк не повідомляє про важливу новину - процес об'єднання, немов і не було ніякого меморандуму.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...