Зняти б з них штани та відшмагати: Росією керують "підстаркуваті підлітки", і всі реакції у них - підліткові, - Борис Акунін (фотофакти)

Популярний російський письменник Григорій Чхартішвілі, відомий під псевдонімом Борис Акунін, висловив думку, що Росією правлять "літні підлітки".

Дмитро Медведєв. Фото: "Фейсбук".

На своїй сторінці в Facebook він прокоментував знімки президента РФ Володимира Путіна, прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна і депутата Держдуми, лідера партії "Справедлива Росія" Сергія Миронова зі зброєю в руках, передають Патріоти України.

"Мне недавно журналист задал вопрос - чем объясняются странности российской политики, не загадкой ли русской души? Я сказал, что русская душа тут точно ни при чем, но короткого и ясного ответа не придумал. А надо было, наверное, ответить так: просто страной правят пожилые подростки, и все реакции у них подростковые. Посмотрите - это ведь они специально позируют перед камерой. Нравятся себе такими. Тынц, тынц! Бу-дю-дюх!" - написав Акунін.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...