"Знову доба без сну": Як активісти ведуть контроль за незаконною вирубкою та вивозом лісу (фото)

За час чергування з КПП лісгоспу не виїхав жоден (!) лісовоз без належних документів та чіпів. Виявляється, що можна все робити по закону...

Активісти захищають ліс. Фото: "Фейсбук"

Не так вже багато треба, аби не крали ліс, - пише Микола Басараб у "Фейсбуці", пропонуючи долучитись до акції рятування лісу. Про це повідомляють Патріоти України.

Знову доба без сну – цього разу ми продовжували контроль за незаконною вирубкою та вивозом лісу з Осмолодського лісового господарства, яке очолює Фрик Олексій Богданович.
За час чергування з КПП лісгоспу не виїхав жоден (!) лісовоз без належних документів та чіпів.
Виявляється, що можна все робити по закону, хоча лісгоспівці постійно скаржилися, що вони так «не можуть працювати». «Працювати» в їхньому розумінні - це незаконно вивозити ліс.

Але саме головне - коли ми повертались на нас уже чекали: дорогу, під керівництвом лісничих, перекрила група осіб, які безпосередньо причетні до незаконної вирубки лісу. Від неможливості вивезти крадений ліс в керівників лісгоспу здали нерви – вони пішли на крайній крок, погрожуючи фізичною розправою.

Але хочу попередити – нас це не зупинить. Ми будемо відповідно реагувати на будь-які дії «лісових тітушок» - досвід є. Крім того ми найближчим часом оприлюднимо данні про тих, хто за ними стоїть – наймає та оплачує. По кожному лісгоспу – конкретно. В цьому нам вже допомагають народні депутати України від Радикальної партії Олега Ляшка.
Акція триває. Долучайтеся.
Дякую всім за підтримку."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...