"Зрадників треба шукати серед майорів і полковників поліції", – Ричкова про події у Дніпрі 9 травня

Для встановлення справжніх винуватців провокації, слід провести глибоке внутрішнє розслідування, наголосила нардеп.

Тетяна Ричкова. Фото:https://focus.ua

Звільнення керівників поліції Дніпра не виправить ситуацію у правоохоронних органах регіону, бо зрадників слід шукати серед майорів та полковників. Так прокоментувала каналу 24 побиття тітушками і поліцією ветеранів АТО у Дніпрі волонтерка та нардеп від БПП Тетяна Ричкова, інформують Патріоти України.

За її словами, екс-начальник поліції Дніпропетровщини генарал Ігор Репешко не викликав сумнівів стосовно довіри до нього, як до очільника поліції області.

"У мене не було до нього жодних питань чи претензій. Мені також було відомо, що він має довіру вищого керівництва," – наголосила вона.

Нардеп вважає, що побиття ветеранів є жорсткою провокацією, яка була здійснена після того, як керівництво поліції залишило місце проведення масових заходів до 9 травня.

Ричкова підкреслила, що це є без сумніву провокація, а відповідальних за побиття ветеранів АТО слід шукати у середній ланці керівників поліції, яка пішла на змову із замовниками побиття.

"Мій досвід підказує, що зрадників треба шукати у середній ланці – серед майорів чи полковників," – сказала нардеп.

Вона додала, що затримані тітушки зізналися, що приїхали у Дніпро з Кривого Рогу та Донецької області. Відповідаючи на запитання, в чиїх інтересах діяли підбурювачі, Ричкова заявила: "Навряд чи політична сила, яку згадують зараз, причетна до побиття ("Опозиційний блок" – ред). У Дніпрі активно працює партія "Соціалісти". Сьогодні вона підіймає голову у місті. Поки невідомо, хто накачує їх грошима".

Вона наголосила, що для встановлення справжніх винуватців провокації, слід провести глибоке внутрішнє розслідування.

Як повідомлялося раніше, 9-го травня у Дніпрі виникла бійка, поліцейські разом з невідомими жорстоко побили кількох ветеранів АТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...