Зробила педикюр та сходила до ворожки: Журналіст розповів, як суддя ретельно готувалася дати хабара Холодницькому

Як стало відомо, спіймана на хабарі суддя регулярно ходила за порадами до ворожки, яка напередодні начебто бачила сприятливий "віщий сон".

Фото:facebook

Судді Кіровського районного суду, які намагалися дати рекордні 300 тисяч доларів хабара керівнику Спеціальної антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому, ретельно готувалися до злочину. Суддя Наталія Овчаренко навіть ходила до церкви і радилася з ворожкою. Про це розповів у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Двоє суддів Кіровського районного суду Геннадій Підберезний і Наталія Овчаренко намагалися за допомогою хабара заблокувати розслідування про вимагання хабара, скоєне Овчаренко.

За словами Бутусова, Овчаренко була затримана 19 квітня цього року на вимаганні 30 тисяч доларів в однієї зі сторін судового процесу, який вона вела.

"Підберезний вирішив рятувати свою підлеглу - адже вони діяли рука об руку в усіх справах в суді. Вони з'явилися до Холодницького і запропонували йому хабар в 300 тисяч доларів. Прокурор погодився на хабар і негайно заявив про дачу хабара в ГПУ і СБУ, щоб організувати операцію по затриманню", - зазначив він.

Після цього правоохоронці встановили спостереження за суддею Овчаренко, під час якого з'ясувалися дивовижні факти.

"Суддя Овчаренко під час одного із засідань запросила співробітницю салону краси, щоб їй робили педикюр. Перед тим як нести Холодницькому перший транш в 50 тисяч доларів суддя Овчаренко сильно хвилювалася. Вона ходила до церкви, бо дуже набожна, вважає себе глибоко віруючою людиною", - додав журналіст.

Крім того, Овчаренко регулярно радитися з ворожкою. Так, напередодні спроби дати хабар Холодницькому, суддя пішла до ворожки за порадою.

"Запитала у ворожки - чи можна йти на справу, чи немає засідки? Ворожка відповіла: був віщий сон сьогодні, "бачила шкарпетки білі", це хороший знак, все в порядку! Почувши, що пророкування хороше, богобоязлива і віруюча в Бога та окультні сили суддя зібрала 50 тисяч доларів в згорток і пішла до Холодницького на зустріч разом зі своїм шефом Підберезним", - повідомив Бутусов.

Крім того, Овчаренко перехрестила гроші, які пішли на хабар Холодницькому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...