Зрозуміти слабку стать: "Три жіночих серіали", які психологи радять подивитися чоловікам

Іноді корисно поглянути на світ жіночими очима.

Патріоти України з посиланням на Нескучные новости презентують.

1. Щоденник служниці (The Handmaid's Tale)

Подивитися цей серіал - кращий спосіб попрощатися з сексизмом.

Адже ви теж любите з друзями за пивом пожартувати про те, що баби годяться тільки для сексу і народження дітей, правда? Але все це перестає бути смішним, коли дивишся вельми реалістичну антиутопію, в якій жінок і справді використовують тільки в цих цілях.

Виявляється, такий світ зовсім несимпатичний.

2. 13 причин чому (13 Reasons Why)

Цей серіал треба подивитися тому, що у вас є або коли-небудь будуть діти. Тут з лячною правдивістю показано, яким бездонним і жахливим може бути світ підлітків. І якщо у вас росте дочка, то в деяких місцях цього серіалу буде ворушитися волосся на голові.

І тоді вам точно буде не до жартів про те, які таргани живуть в голові у кожної дівчинки. Тому що ти на власні очі побачиш, що може трапитися з твоєю дівчинкою, коли вона зіткнеться з хлопчиками, у яких в голові мешкають не менш бридкі монстри. Ну і з іншими дівчатами, звичайно.

3. Велика маленька брехня (Big Little Lies)

Ви повинні подивитися цей серіал, тому що великі дівчинки влаштовані ще складніше, ніж маленькі. Вони можуть бути успішними мамами та бізнес-леді, але в голові у них твориться стільки всього, що тобі ніколи в житті не осмислити. І нехай чоловічі образи в серіалі трохи схематичні й пласкі, все ж іноді корисно поглянути на світ жіночими очима.

Жінки не такі, як чоловіки, не тільки тому, що їм вранці потрібно втричі більше часу на збори, але і тому, що сприймають світ інакше і хочуть іншого. Може здатися, що автори серіалу авторитетно заявляють, що щасливих шлюбів не буває якраз з вини чоловіків (ха-ха!), Але я вважаю, що перегляд цього серіалу може допомогти трохи краще зрозуміти, як зробити шлюб більш щасливим. Принаймні, з жіночої точки зору.

Автор: Олексій БОНДАРЕВ

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...