ЗСУ на Донбасі поступово просуваються вперед. Території наші за мінськими угодами - Тука

Під час так званої "повзучої" деокупації ЗСУ відвоювали близько 50 кв. кілометрів території на сході.​

Георгій Тука. Фото:thekievtimes.ua

Збройні сили України поступово просуваються вглиб окупованої території Донбасу, виганяючи терористів з так званої "сірої зони". Цю інформацію в інтерв'ю каналу 112 Україна підтвердив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука, інформують Патріоти України.

Він наголосив, що зайняті ЗСУ території належать їм згідно з Мінськими угодами."Йдеться про взяття під контроль українськими Збройними силами тих територій, які називаються "сірими зонами". З точки зору збільшення території, що контролюється центральною владою – так, збільшується така територія. Поступово.

Але потрібно мати на увазі, що всі ці території, які ми взяли під контроль, зафіксовані Мінськими угодами. Більш того, на превеликий жаль, частина територій, які там зафіксовані, ми одразу втратили, взяти те ж Дебальцеве.

Ні сепаратисти, ні їхні кремлівські господарі не відчувають жодних докорів сумління і комплексів через це. Я вважаю, що ми робимо все абсолютно правильно. Сподіваюся на подальший успіх", - розповів заступник міністра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...