"Грузинський легіон" просить про допомогу! Звернення до небайдужих киян та гостей міста: підтримайте Воїна-добровольця!

Завтра, 26.01, о 12:00, за адресою: місто Київ, вул. Солом'янська 2а, суд над Добровольцем із Грузії, Ґіорґієм Церцвадзе.

Кримінальна справа проти грузинського Добровольця, бійця з'єднання "Грузинський легіон", була порушена на вимогу російського бюро Інтерполу. Потрібна широка підтримка, бо його можуть екстрадувати до РФ, не дивлячись на протести з боку ГПУ та особисто Генпрокурора Юрія Луценка. На суді першої інстанції його вдалося відбити, проте завтра апеляція. Приходьте! Він бився за НАШУ волю, тож ми зобов'язані його захистити!

Нагадаю, командир з'єднання Мамука Мамулашвілі пригрозив, що у випадку екстрадиції Ґіорґія Церцвадзе - "Грузинський легіон" покине Україну.

До речі, 22-го січня, "Грузинський легіон" взяв участь у операції з деокупації Українських територій на Кадіївському напрямку (колишній Стаханов), в результаті чого було звільнено близько 500 метрів Української землі.

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...