"Зверинец, драки, стрельба, какие-то разборки", - блогер розказав про будні "ДНР"

Постійна стрілянина, відсутність порядку, п'яні розбірки стали нормою на окупованій терористами території.

Ресторан у Донецьку "Юзівська пивоварня". Ілюстрація:www.stejka.com

"До войны Юзовская пивоварня была одним из лучших заведений в Донецке. Гостей города всегда водили туда." - пише у своєму Livejournal журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"А теперь там какой-то блядский зверинец, драки, стрельба, какие-то разборки с участием "полиции ДНР". В общем, полная свобода от фашизма, не то, что раньше." Такий висновок Казанський зробив, виклавши допис одного з донецький сепаратистів у мережі ВКонтакте. Подаємо без змін:

"Приехал в 18-10 на Юзовскую пивоварню (г.Донецк) и стал свидетелем избития двух гражданских людей человека в военной форме. После того как человек военной форме начал бежать в сторону крытого рынка по нему начали стрельбу из табельного оружия (выпустили две обоймы).

Двое неизвестных удалились дальше БУХАТЬ в заведение. Вызвал полицию. Через 5 мин.прибыла военная полиция,т.к.они услышали стрельбу. Мы прошли в заведения,один из стрелявших оказался сотрудник Ворош.отдела полиции. Приехали сотрудники Ворош.отдела полиции. Написали протокол,но они сказали,нет потерпевшего,нет дела. Буду писать Главе республики и Министру МВД ДНР по данному случаю."


"Такая хрень, кстати говоря, в Донецке происходит практически ежедневно, просто в новости почти ничего не попадает." - пише Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...