Звільнення окупованих територій України буде стрімким, і відбудеться незабаром – командир чеченських добровольців

Командир батальйону імені Дудаєва вважає, що сприятливі умови для звільнення окупованих територій можуть настати в кінці 2016 року.

Адам ОсмаєвПро це сказав офіцер вільної Ічкерії Адам Осмаєв заяви в інтерв’ю Gazeta.ua, зазначають Патріоти України.

"Треба діждатися поки Росія достатньо ослабне і в неї почнуться внутрішні проблеми. Тоді їй буде не до Донбасу. Я думаю, що це відбудеться під кінець наступного року. Місцеві відщепенці воювати самі не зможуть, бо це на 90% алкоголіки й наркомани. Тому операція зі звільнення окупованої території буде швидкою. Це найбільш реалістичний сценарій. Залишати таку територію з великою кількістю зброї і злочинців не можна. Вони ніколи не дадуть спокою. В Україні є грамотні керівники, вони це розуміють", - сказав він.

На думку Осмаєва, люди на окупованих територіях вже "зрозуміли, хто такі окупанти, навіть не дивлячись на промивання мізків".

"Російська пропаганда там дуже сильна. Російське телеканали працюють скрізь. Навіть в нашому Щасті московські канали показують краще, ніж українські. Але ж люди більше вірять своїм очам. Чутки теж розповсюджуються дуже швидко. Ті місцеві мешканці, які опинилися біля корита, при окупаційній владі, задоволені. Але ж більшість населення невдоволені своїм становищем. Здоровий глузд поступово перемагає", - зазначив Осмаєв.

Нагадаємо, рік тому Адам Осмаєв, що обвинувачувався у підготовці замаху на президента Росії Володимира Путіна, взяв на себе командування батальйону сил антитерористичної операції на Донбасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...