Росіяни в Росії вимирають дуже швидко. Через 20-30 років РФ буде чеченською республікою, - Осмаєв

За словами чеченського добровольця, Путін заклав у РФ бомбу сповільненої дії.

Адам Осмаєв. Фото:Meest-Online.com

Якщо подивитися на демографічну ситуацію в РФ, населення Чечні стрімко зростає, тоді як населення інших регіонів Федерації стрімко зменшується. На такий факт звернув увагу чеченський доброволець Адам Осмаєв, зазначають Патріоти України.

"Путін абсолютно ірраціонально вибрав шлях боротьби з нашою незалежністю. Насправді, він заклав бомбу уповільненої дії. Якщо ви подивитеся демографію - населення Чечні кожні років 20 подвоюється. У Росії вже близько мільйона чеченців, в Чечні - півтора мільйона ...

Росіяни в Росії вимирають дуже швидко. Буквально 20-30 років - і чеченці, північнокавказці складуть 10% населення Росії. А хто в радянській армії служив, той пам'ятає - коли в частині було хоча б кілька чеченців, вони, як правило, цю частину тримали. Тому, якщо в Росії буде 10% населення чеченців - вся Росія буде чеченською республікою. Якби вони відокремили Чечню - вони б протягнули ще років 100, російський народ там би тримав позиції. Чечня теж отримає незалежність. Але тепер і Росія буде Чечнею", - заявив Осмаєв.

Також він зазначив, що на сьогодні в Чечні люди не спроможні змінити систему, але ставлення чеченського народу до Росії продемонструвало поховання Юсупа Темірханова - чеченця, засудженого за вбивство російського полковника Буданова.

"Там йде такий терор, що люди самі повстати не можуть проти цієї системи. Але недавно був показовий випадок - коли помер народний герой Юсуп Темірханов. Офіційно він героєм не був - засуджений за вбивство Буданова і помер у в'язниці. Влада не заборонила людям з'являтися на його похоронах.

Прийшла майже вся Чечня, майже все чоловіче населення - сотні тисяч людей зібралися на похорон і тим самим показали, що народ насправді думає. Влада спочатку намагалася замовчати цю ситуацію, потім їм довелося туди приїхати. Але це дуже їх і їх московських господарів стурбувало. Вони зрозуміли, які справжні настрої у народу, і злякалися", - підкреслив Осмаєв.

Джерело: 5 канал

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...