Звільнили доступ людям до Дніпра: У Конча-Заспі активісти розгромили протизаконні мури маєтку відомого "регіонала"

Згідно законів України доступ до річок не може бути приватною власністю і огороджуватись парканом. Однак для зажерливих можновладців закон, як дишло.

Штурм паркану активістами. Фото: СоцмережіАктивісти заявили, що таким чином розібралися з корупціонером, які порушили закон. Так, учасники "С14" і "ветеранських братства" днями прийшли до будинку екс-регіонала Віталія Хомутинника, що розташований в історичному районі Конча-Заспи під Києвом. Активісти знесли паркан маєтку "регіонала", який перекривав шлях до переправи дитячого наметового табору "Робінзон" для дітей від 7 до 17 років, повідомляють Патріоти України.

Активісти заявили, що політик самовільно привласнив собі територію, і вони просто відновили справедливість.

Активістам намагалися завадити кілька чоловіків, але по ходу протистояння постраждалих ні з одного, ні з іншого боку немає.

Джерело: Диалог.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...