Звіроселфі: Коли тваринки заслуговують на фотооскар

Низка веселих самчиків від братів наших менших.

Фото: telegraf.com.ua

На сьогодні в сучасному інтернет спільноті широкого поширення набуло так зване селфі (фотографування самого себе з наступним завантаженням в інтернет на спеціальні соціально орієнтовані сайти та сервіси), розповідають повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зараз селфіманію визнано повноцінним психічним розладом низкою американських психіатрів. Такий діагноз ставиться тим людям, хто не рідше 5 разів на день завантажує Селфі в інтернет. Психіатри відносять селфіманію до розладів, заснованим на нав'язливому бажанні постійно повторювати одну й ту ж дію. Пропонуємо переглянути нову добірку зі смішними тваринами, які, на відміну від людей, розумітися (на чому) в самчиках.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...