Зворушлива зустріч через чверть сторіччя (фото)

Поліцейський, який врятував немовля, побачився з ним через 24 роки.

Фото: obozrevatel.com

Молодий офіцер поліції Майкл Буелна саме був на чергуванні, коли його покликали перехожі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Люди повідомили про те, що на дворі чути дитячий плач. Біля сміттєвого баку офіцер почув слабкий звук, схожий на нявкання кошеня. Відгорнувши частину сміття, він побачив там немовля, що вже ледь подавало ознаки життя.

Майкл негайно відвіз дитину до найближчої лікарні. Лікарі вчасно взялися за свою справу і врятували хлопчика, якого назвали Адамом. Хлопчик звісно став вважатись сиротою, тому постало питання про його подальшу долю. Майкл одразу хотів всиновити малого, але інша родина встигла оформити документи раніше і назвала його Робіном.

Коли хлопцю виповнився 24 рік, батьки вирішили розкрити йому таємницю появи на світ. Робін одразу захотів знайти свого рятівника, який на той час вже вийшов на пенсію.

Після зворушливої зустрічі чоловіки довго розмовляли про життя. З'ясувалось що у дитинстві Майкла разом із сестрами та братами теж покинула мати.

Пізніше офіцер взявся знайти біологічних батьків Робіна. З'ясувалось, що його мати депортували у Мексику. Проте Робін зміг з нею зв'язатись. Пізніше він зустрівся і з батьком.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...