Звичайна параноя: Бутусов пояснив, чому Росія не воюватиме проти НАТО

Наявність ядерної зброї не може бути серйозним аргументом, оскільки "ядерною зброєю буде знищений весь світ", вважає журналіст.

Ілюстрація:www.newsru.ua

Війна Росії проти країни-члена НАТО неможлива, оскільки РФ "на порядок" програє Альянсу у військовому потенціалі; наявність ядерної зброї не може бути серйозним аргументом, оскільки "ядерною зброєю буде знищений весь світ". Таку думку в коментарі Обозревателю висловив журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, що означає заява першого заступника голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франца Клінцевіча про підготовку "глобального удару по Росії" з боку НАТО, Бутусов заявив: "Це звичайна параноя. Ніякої логіки в цьому немає. Вихований в дусі радянської пропаганди, він повторює те, що йому втовкмачували в 1970-80-х".

У журналіста також поцікавилися: чи не свідчить подібна риторика про підготовку Кремля до війни з країною-членом НАТО. "Це неможливо. Росія у військовому потенціалі програє НАТО не тільки в рази, а на порядки. Цей різні технологічні та професійні рівні. Росія навіть близько не здатна бути опонентом НАТО у війні, яка ведеться без ядерної зброї", - запевнив Бутусов.

"А з ядерною зброєю буде знищений весь світ - це було зрозуміло ще 40-50 років тому", - додав він.

Експерт переконаний: "Всі ці розмови - це просто спроба вдарити по мізках власному виборцю. Вони можуть воювати тільки з такими країнами як Україна, у якої немає своєї ядерної зброї, яка поки що не може побудувати сучасну систему безпеки та оборони".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...