Звичайний файлообмінник з піратською продукцією, - Портников про популярність "ВКонтакте"

Віталій Портников переконаний, що для переважної більшості людей "ВКонтакте" - це не соціальна мережа.

Віталій Портников. Фото: Лівий берег.

Російська мережа "ВКонтакте" популярна не тому, що там можна спілкуватися, а тому, що там розміщений піратський контент. Таку думку політичний оглядач Віталій Портников висловив в інтерв'ю UKRLIFE.TV, передають Патріоти України.

"Чому популярний "ВКонтакте" ? Тому що це файлообмінник з піратською продукцією. Саме тому для величезної кількості людей, які там зареєстровані (думаю, переважної більшості людей) - це ніяка не соціальна мережа", - заявив він.

За словами Портнікова, серед піратської продукції в мережі "ВКонтакте" - "від порнографічної до найвищих зразків мистецтва, які коштують величезних гроші".

"І людям це подобається", - зазначив оглядач.

Нагадаємо, 15 травня Порошенко своїм указом ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року про фізичних та юридичних осіб, проти яких запроваджуються антиросійські санкції на термін від одного року до трьох років.

У списку санкцій виявилися, зокрема, соцмережі "ВКонтакте" і "Однокласники", сервіси Mail.Ru і "Яндекс", сайти російських антивірусних компаній "Лабораторія Касперського" і "Доктор Веб".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...