Звинуватили одне одного у брехні: Навальний із Собчак пересварились через гроші і зраду

Російські опозиціонери не змогли домовитися про майбутню співпрацю.

Навальний та Собчак. Фото: ЗМІ

Ксенія Собчак запропонувала Олексію Навальному почати переговори про співпрацю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Главком.

Олексій Навальний, російський опозиціонер, відмовився від співпраці, заявивши, що Собчак «була частиною махінації» російської влади на виборах президента Росії

«Я буду судити по справах. Всі твої справи огидні і лицемірні. Вибач за таку відвертість», - відповів Навальний на пропозицію Собчак.

Олексію Навальному відмовили в реєстрації кандидатом на президентських виборах РФ. Він закликав виборців до страйку запланованих на березень виборів. 28 січня в Росії відбулися акції в десятках міст, в них брали участь тисячі людей. По всій країні поліція затримала близько 350 активістів.

Собчак і Навальний виступили разом у ефірі каналу «Навальний.Live».


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20