​ Дива та й годі: Кавуни у формі серця, без кісточок та пестицидів (фотофакти)

Вражає також протяжність сезону вирощування теплолюбивої бахчивої культури. Кавуни вирощують на полях з квітня до кінця серпня.

Дивовижний різновид культової ягоди є результатом розвитку інновацій і створені на радість та подив людям. Відноситься новачок до сорту «Міні-букет». Вирощують його наразі лише в Іспанії тільки природнім шляхом і лише на замовлення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Найбільший постачальник кавунів в країні Anecoop транспортує врожай на замовлення британської мережі супермаркетів, яка хоче запропонувати своїм клієнтам щось унікальне. На цьому тижні почали завантажувати до Великобританії 2 тис. кг дивовижного продукту.Згідно з останніми даними журналу Alimarket, безкісточкові кавуни допомогли Anecoop стати найбільшим постачальником великої ягоди в Іспанії. Компанія є лідером ринку в Європі, куди вона вийшла у 1992 році, і забезпечує кавунами великі роздрібні мережі в тридцяти країнах.

Вирощують кавуни спеціалізовані виробники. Завдяки програмі Bouquet компанії вдалося продовжити сезон з квітня до кінця серпня.

Цього року Anecoop планує продати 150 тис. тонн кавунів – одного з найважливіших продуктів. Вісімдесят відсотків цього обсягу становитимуть безкісточкові кавуни. До слова, 2017 році компанія реалізувала 132 тис. тонн.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...