​ Дива та й годі: Кавуни у формі серця, без кісточок та пестицидів (фотофакти)

Вражає також протяжність сезону вирощування теплолюбивої бахчивої культури. Кавуни вирощують на полях з квітня до кінця серпня.

Дивовижний різновид культової ягоди є результатом розвитку інновацій і створені на радість та подив людям. Відноситься новачок до сорту «Міні-букет». Вирощують його наразі лише в Іспанії тільки природнім шляхом і лише на замовлення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Найбільший постачальник кавунів в країні Anecoop транспортує врожай на замовлення британської мережі супермаркетів, яка хоче запропонувати своїм клієнтам щось унікальне. На цьому тижні почали завантажувати до Великобританії 2 тис. кг дивовижного продукту.Згідно з останніми даними журналу Alimarket, безкісточкові кавуни допомогли Anecoop стати найбільшим постачальником великої ягоди в Іспанії. Компанія є лідером ринку в Європі, куди вона вийшла у 1992 році, і забезпечує кавунами великі роздрібні мережі в тридцяти країнах.

Вирощують кавуни спеціалізовані виробники. Завдяки програмі Bouquet компанії вдалося продовжити сезон з квітня до кінця серпня.

Цього року Anecoop планує продати 150 тис. тонн кавунів – одного з найважливіших продуктів. Вісімдесят відсотків цього обсягу становитимуть безкісточкові кавуни. До слова, 2017 році компанія реалізувала 132 тис. тонн.

Влетить у копійку: Науковці порахували, у скільки обійдеться українцям цього року великодній стіл

четвер, 10 квітень 2025, 10:56

У Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» порахували у скільки обійдеться українцям великодній стіл-2025. Про це йдеться у повідомленні центру, передають Патріоти України. Науковці порахували вартість великоднього столу 2025 року н...

Почалася криза: Скумбрія може зникнути з прилавків магазинів - у чому причина

четвер, 10 квітень 2025, 10:38

Світова рибна галузь наближається до серйозної кризи — запаси скумбрії стрімко скорочуються. В окремих регіонах ця риба вже не здатна самостійно відновлюватися, тому існує ризик, що з українських прилавків вона поступово зникне. Про це пише The Guardia...