У літню спеку хвороботворні мікроорганізми швидше розмножуються, особливо якщо потрапляють у сприятливе середовище. Саме таким для них є фрукти, овочі та ягоди. Адже все перераховане містить і воду, і поживні речовини, повідомляють Патріоти України
Бактерії, що потрапили в фрукти через пошкодження на поверхні, можуть розмножуватися з неймовірною швидкістю. Коли вони потраплять у шлунок людини, то та ризикує отримати кишкову чи іншу інфекцію. Кавуни – не виняток.
Якщо в магазині, де продають розрізаний кавун, ретельно стежать за гігієною, якщо кавун помили, перш ніж розрізати, якщо його розрізали чистим ножем, якщо його не чіпали брудними руками і упакували в чистий посуд, такий кавун їсти цілком безпечно.
Проте слід урахувати, що термін зберігання розрізаного кавуна різко скорочується. Якщо цілу ягоду можна зберігати досить довго, то розрізана може пролежати в холодильнику день, максимум два.
В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...
Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...