А денег нет и не будет, но хорошего вам настроения: У Медведєва заявили, що капітал тікатиме з Росії ще швидше

Це пов'язано з важким графіком зовнішнього боргу Росії у порівнянні з першим півріччям.

Ілюстрація:utmagazine.ru

За прогнозом міністерства фінансів Росії, відтік капіталу з країни збільшиться в другій половині 2016 року. У серпні відновиться продаж валюти з Резервного фонду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на DW.

Обсяги чистого відтоку капіталу з Росії в другій половині 2016 трохи перевищать аналогічні показники першого півріччя. Такий прогноз зробив у понеділок, 25 липня, заступник голови Мінфіну Максим Орєшкін.

За його словами, "це пов'язано з більш важким графіком зовнішнього боргу в порівнянні з першим півріччям". Разом з тим Банк Росії повідомив, що чистий відтік капіталу за перші шість місяців 2016 року скоротився майже в 5 разів у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та склав 10,5 млрд доларів.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...