Аби так і було: В уряді оцінили термін відновлення українських доріг

Віце-прем'єр Володимир Кістіон вважає, що за 2-3 роки можливо привести вітчизняні автошляхи до нормального технічного стану.

Ілюстрація:www.rbc.uaПротягом 2-3 років українські дороги можливо привести до належного технічного стану. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон під час спілкування з журналістами у рамках робочої поїздки до Волинської області, передають Патріоти України з посиланням на урядовий портал.

Віце-прем’єр-міністр наголосив, що цього року Уряд лише розпочав роботу з відновлення доріг і зіткнувся з низкою проблем, частину з яких вже вдалося вирішити.

"У попередні роки було досить невелике фінансування. І це призвело до того, що коли ми сконцентрували відповідний фінансовий ресурс на 2016 рік, ми зіткнулися з тим, що в багатьох підприємствах є борги. Але на сьогодні ми більшу частину проблематики вирішили. Вже створилися відповідні колективи, у даний напрямок повірили серйозні підрядні організації, які розуміють і знають, як будувати", - зазначив Володимир Кістіон.

За його словами, за 2-3 роки можливо привести вітчизняні автошляхи до нормального технічного стану.

«Впевнений, що через відповідний термін, а це рік, два, три, ми приведемо українські дороги до відповідного належного, нормального технічного стану», - підсумував Віце-прем’єр-міністр.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...