Аксьонов озвучив Путіну жахливу суму збитку від енергоблокади анексованого Криму

У той же час так званий "голова Криму" поспішив зазначити, що всі промислові підприємства анексованого півострова працюють.

Зустріч Аксьонова з Путіним. Фото:http://kremlin.ru/

Так званий голова окупованого Криму Сергій Аксьонов розповів президенту Росії Володимиру Путіну про те, що збитки півострова за час енергетичної блокади склали майже 500 мільйонів рублів (6,2 мільйона доларів). Про це Аксьонов заявив на зустрічі з Путіним, передають Патріоти України з посиланням на Прайм.

За його словами, з бюджету півострова на заправку дизель-генераторів, їх обслуговування та на витратні матеріали довелося витратити 540 млн рублів.

Незважаючи на мільйонні втрати, Аксьонов позитивно оцінив роботу органів влади. Також він підкреслив, що всі промислові підприємства працюють.

На даний момент, режим відключення житлового сектора становить не більше 8 годин. Відомо, що режим надзвичайної ситуації через дефіцит електроенергії введений в Криму з 22 листопада.

Тоді окупований півострів був повністю знеструмлений після підриву опор і виходу з ладу всіх чотирьох ліній електропередач, що йдуть з території материкової України.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...