Але прискіпливо відстежуватимуть виконання обіцяного: МВФ заявив про продовження співпраці з владою України

Порошенко у свою чергу запевнив директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард у провадженні подальших реформ в Україні.

Ілюстрація:uaport.net

Міжнародний валютний фонд (МВФ) продовжує співпрацю з владою України по завершенню другого перегляду програми EFF для України. Про це повідомив офіційний представник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Джеррі Райс, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Ми продовжуємо співпрацю з владою щодо політики, яка необхідна для посилення економіки країни і відкриє шлях для завершення другого перегляду", - сказав він під час традиційного прес-брифінгу у Вашингтоні.

Райс також додав, що під час телефонних переговорів днем раніше Президент України Петро Порошенко запевнив директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард в прихильності подальших реформ в Україні, в тому числі тих, що стосуються поліпшення державного управління та боротьби з корупцією.

Як повідомлялося раніше, директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що фінансова допомога Україні опинилася під реальною загрозою через "урядову кризу".

В Україні через нестачу потужностей протягом доби планують відключати від електрики промисловість

понеділок, 13 травень 2024, 13:59

Через значні пошкодження енергоінфраструктури і нестачу електроенергії на добу планують обмежувати промислових споживачів. Про це йдеться у повідомленні Міністерства енергетики. Українська енергетика продовжує перебувати у скрутному становищі. Минулої ...

Ставку зроблено, але: "Газпром" безуспішно намагається заповнити втрату ринку ЄС за рахунок Китаю

понеділок, 13 травень 2024, 13:45

Енергетичний монополіст "Газпром", що належить Кремлю, колись найприбутковіша російська компанія, може зіткнутися з тривалим періодом поганих результатів. Компанія намагається заповнити прогалину в втрачених продажах газу в Європі за рахунок свого внут...