Безнадійна справа: "Газпром" подав апеляцію на рішення Стокгольмського арбітражу

Російський газовий монополіст клопоче про оскарження і часткове скасування остаточного рішення по арбітражному розгляду з "Нафтогазом України" у справі про транзит газу.

Ілюстрація:Кореспондент

Російський "Газпром" подав апеляцію на рішення Стокгольмського арбітражу щодо суперечки з НАК "Нафтогаз України", що стосується транзиту газу через Україну. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Газпрому", передають Патріоти України.

"Газпром 29 березня подав до апеляційного суду округу Свеа (Швеція) клопотання про оскарження і часткове скасування остаточного рішення по арбітражному розгляду з "Нафтогазом України" у справі про транзит газу в зв'язку з істотними процесуальними порушеннями, допущеними арбітрами при винесенні цього рішення", - сказано в повідомленні.

Як відомо, 28 лютого Стокгольмський арбітражний трибунал виніс рішення на користь НАК "Нафтогаз України" за більшістю важливих питань в суперечці з ПАТ "Газпром". За підсумками двох суперечок "Газпром" повинен заплатити "Нафтогазу" $ 2,56 млрд.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...