Будувати по-новому: В дорогу до приватного офісу Порошенка Кличко "зариє" вісім мільйонів міських коштів - ЗМІ

Цей проїзд значно скоротить дорогу до офісів, що належать Порошенку та його бізнес-партнерам Ігорю Кононенку (нардепу від БПП) і Олегу Гладковському (перший заступник секретаря РНБОУ).

Ілюстрація:www.inter-dor.kiev.ua

Вартість реконструкції дороги від вул. Електриків, 29а до Набережно-Рибальської становить 8,22 млн грн. Про це йдеться у розпорядженні голови Київської міськдержадміністрації від 12 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на Наші гроші.

Як зазначається, Віталій Кличко затвердив проект реконструкції дороги довжиною 276 метрів, що відповідає довжині незначного тупикового проїзду від офісів компанії "Богдан" до набережної вздовж огорожі спортклубу "5 елемент".

Цей проїзд значно скоротить дорогу до офісів, що належать президенту України Петру Порошенку та його бізнес-партнерам Ігорю Кононенку (нардепу від БПП) і Олегу Гладковському (перший заступник секретаря РНБОУ).

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...