Через електрику: У березні українцям перерахують субсидії

Органи соцзахисту населення перераховуватимуть субсидії автоматично.

Субсидії перерахують. Фото: РБК.

У березні українцям перерахують субсидії. Про це сказано на сторінці уряду у Facebook, передають Патріоти України.

"У березні 2017 року буде проведено перерахунок розміру субсидії для всіх її одержувачів у зв'язку з плановим підвищенням цін на електроенергію", - йдеться в повідомленні. Компенсують різницю тарифів на тепло. Органи соцзахисту населення перераховуватимуть субсидії автоматично.

"Доплату буде проведено через особові рахунки громадян у теплопостачальних організаціях. Вони зобов'язані за результатами опалювального сезону зробити перерахунок і відобразити всю необхідну інформацію у платіжці", - наголошується в повідомленні.

В уряді заявляли, що піднімати тарифи на житлово-комунальні послуги 2017 року немає підстав. 1 березня тарифи на електроенергію знову піднімуть. Це останній етап планового подорожчання електроенергії. Вартість електроенергії зросте із 71,4 копійок за 1 кВт/год до 90 копійок при умові споживання до 100 кВт/год в місяць. Якщо споживач використовує щомісячно більше 100 кВт/год, то платитиме 1,68 грн за 1 кВт/год замість 1,29 грн. Стільки ж платитимуть і ті, хто споживає понад 600 кВт/год в місяць – виробництва, великі підприємства.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...