Чергова "перемога" Путіна: найвідоміший російський виробник призупиняє роботу

Офіційна прес-служба російського автоконцерну повідомила про початок так званої "корпоративної відпустки".

"Автоваз" відправили у "корпоративну відпустку". Ілюстрація:http://ria.ru/

Один із автомобільних гігантів РФ GM-Avtovaz оголосив про так звану "корпоративну відпустку".Про це пише видання РИА Новости, інформують Патріоти України.

Відповідно з виробничим графіком зимова корпоративна відпустка на GM-Avtovaz триватиме з 24 грудня 2015 року по 18 січня 2016 включно", - повідомили в прес-центрі.

Конвеєр заводу відновить роботу 19 січня. На час корпоративної відпустки на підприємстві будуть проводитися профілактичні роботи.

До речі, у 2015 році GM-Avtovaz і "АвтоВАЗ" вже призупиняли виробництво з 1 по 18 січня у зв'язку з новорічними канікулами і корпоративною відпусткою. Крім того, заводи не працювали з 1 по 11 травня. Влітку 2015 підприємства йшли на канікули з 27 липня по 16 серпня.

Як відомо, у березні цього року з російського автомобілебудівного ринку пішов американський гігант General Motors, пояснивши свій відхід економічними причинами. Після цього на заводі почалося скорочення персоналу. Концерн у наступному році великі надії покладає на державну підтримку галузі

У той же час на сайті NewsDaily один із користувачів виклав наступну інформацію:

"После решения ряда крупнейших европейских, азиатских и американских автомобильных концернов уйти с российского рынка, настала очередь и самого АВТОВАЗа. ОАО «АвтоВА́З» российская автомобилестроительная компания, крупнейший производитель легковых автомобилей в России, созданное в конце 1960-х годов для производства новых автомобилей, прекратило свое существование.

Как сообщает пресса, 22 декабря специалисты АВТОВАЗа собрали последний автомобиль в истории предприятия: им стала пятидверная LADA 4×4. По данным портала, АВТОВАЗ был закрыт по распоряжению президента Бу Андерссона из-за полного банкротства компании. Завод планируется передать мэрии Тольятти.

При этом почти все сотрудники производства уже уволились, отказавшись от работы. P.S. С каждым таким банкротством, террористическое государство «Россия» лишается возможности нападать на другие страны, финансировать террористические организации ДНР, ЛНР и ИГИЛ.

Российские солдаты лишаются возможности безнаказанно убивать, грабить и насиловать как в Украине так и в Сирии. Российские тролли лишаются финансирования. А граждане лишаются транспорта, отдыха в Турции, качественных европейских продуктов и вынуждены идти по миру с протянутой рукой — Ах как Путин всех переиграл !" - написав Алекс Новодворски.

Що ж насправді відбувається із "АвтоВАЗом", дізнаємося вже незабаром, наступного року чекати залишилося недовго.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...