"Чорний понеділок для Москви": Тиждень почався продовженням обвалу нафти

Цей тиждень назвуть, напевно, "чорніше чорного".

Що це у вас впало? Фото: uainfo.org

Незважаючи на те, що минулого тижня, який в Росії назвали «чорним», ціни на нафту впали (нафта Brеnt - на 12%), з ранку понеділка, чотирнадцятого грудня, падіння цін стало ще помітнішим,передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, станом на сьому ранку за київським часом, ціна лютневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася до 37,7 доларів за барель - в порівнянні з 37,9 доларів до моменту зупинки торгів у п'ятницю.

За оцінками фахівців, нафта продовжила падати, виправдовуючи доповідь Міжнародного енергетичного агентства (МЕА) про світовий попит на нафту в 2015-2016 роках.

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...

Оце так: G7 більше не розглядає конфіскацію заморожених активів Росії, - FT

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:57

Повної конфіскації заморожених російських активів більше немає в порядку денному обговорень країн "Великої сімки". Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Як пише видання, замість повної конфіскації активів G7 шукає менш радикальні, а...