Чи відповість «Гоблін» за «базар? Аксьонов заявив, що Крим вже енергонезалежний від України

З років бурхливої молодості голова окупаційної адміністрації, котрий звідтоді носить гучне прізвисько, добре знає, що таке мовою креміналітету «базар» і як за нього належить відповідати такому «чесному пацану», яким намагався вважатися «Гоблін».

Сергій Аксьонов

Череда аксьонівського пустодзвонства увінчалася новим фейком увінчалася новим ствердженням, зазначають Патріоти України. Зрадник і колабораціоніст вдався до чергової інсинуації, запевняючи, що друга нитка «енергомосту» зробила окупований півострів енергонезалежним.

Про це «глава» Криму Сергій Аксьонов заявив на засіданні міжвідомчого штабу з ліквідації НС. «Глобально вопрос решен в части снабжения Крыма электроэнергией. Глобально, я имею ввиду, что когда мы находились на сетях, которые подсоединены к Украине, в любой момент нам могли дать «ноль», и мы бы остались здесь только с дизелями. Сегодня в самом худшем варианте мы с материковой части России как минимум 400 МВт будем иметь в активе. Это в самом худшем варианте», - підкреслив Аксьонов.

За його словами, запуск другої нитки енергомосту разом з місцевою генерацією забезпечує мінімум 70-80% потреб півострова в електроенергії. Таким чином, якщо вірити Аксенову, Україна може сміливо відключати електропостачання півострову, щоб не посилювати військовий контингент РФ на півострові. Адже до половини всієї електрики йде на потреби армії окупантів ,а населенню і без того вистачить.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...