Чим розплачуватимуться? У Росії почали продавати їжу в кредит

Для купівлі в борг покупці можуть оформляти кредит-карту.

У Владивостоці супермаркети почали продаж їжі в кредит.Ілюстрація:tsn.ua

Щоб простимулювати обсяги продажів, одна з торговельних мереж у Владивостоці запропонувала покупцям їжу в кредит. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України.

За повідомленням агентства, поки на позикові гроші беруть віскі і дорогі закуски. "Це хороша пропозиція, наприклад, для студентів, які хочуть відзначити здачу іспиту, або для тих, хто вирішив організувати святковий стіл.

А для нас це - підтримка трафіку", - повідомляє начальник відділу маркетингу мережі Євгеныя Єреміч.

Для купівлі в борг покупці оформляють кредит-карту на суму до 10 тис. рублів строком до трьох місяців за ставкою 3-5 відсотків на місяць.

Час втрачено? Українцям доведеться звикати жити із відключеннями світла, швидко вирішити проблеми не вдасться, - "Укренерго"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:48

Швидко вирішити поточні проблеми в українській енергетиці не вдасться, а тому не проводити найближчим часом відключення світла для побутових споживачів не вдасться. Причина цих проблем - атаки Росії по енергосистемі України в березні-квітні. Про це ро...

Пастка закривається: Російська економіка наблизилась до краху ближче, ніж здається, - аналітик

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:15

Російська економіка не може вічно уникати кризи, і вона стає все більш вразливою до потрясінь, пише експерт з російської економіки та дослідник Центру аналізу європейської політики Олександр Коляндр. Зазначається, що російська економіка продемонструвал...