Денег нет: В уряді Медведєва визнали, що мільйони росіян втікають з країни через деградацію економіки

Економічна нестабільність в Росії спонукає її громадян їхати з країни, причому мова йде про кваліфікованих співробітників, які "мають хорошу підготовку і абсолютно конкурентні".

Ольга Голодець. Фото:Lenta.ru

Віце-прем'єр уряду Російської Федерації Ольга Голодець заявила про те, що економіка РФ переживає серйозні проблеми, через які мільйони громадян виїжджають з країни. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

За її словами, ця тенденція вже торкнулася понад півтора мільйона чоловік. Більш того, мова йде про кваліфікованих співробітників, які "мають хорошу підготовку і абсолютно конкурентні".

Чиновник вважає, що сформувалася "небезпечна тенденція", але відповідальним за неї вона назвала бізнес, який "повинен відповідати конкурентною заробітною платою і хорошими умовами".

Даним умовам зараз в Росії відповідають лише фармацевтична і сільськогосподарська галузі, а в більшості інших галузей економіки прогресу немає, наголосила чиновниця.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...