Держстат порадував прискоренням зростання ВВП

У першому кварталі 2016 року зростання ВВП становило 0,1% до показників минулого року, відзначили в Держслужбі статистики України.

Держстат порадував прискоренням зростання ВВП. Фото: ua-story.com.ua.

Реальний валовий внутрішній продукт (ВВП) України в другому кварталі 2016 року зріс на 1,3% в порівнянні з другим кварталом 2015 року. Про це йдеться в повідомленні Державної служби статистики України, повідомляють Патріоти України.

У першому кварталі цього року зростання ВВП становило 0,1% до показників минулого року.

За оперативними даними Держстату, по відношенню до попереднього кварталу ВВП України з урахуванням сезонного фактора збільшився на 0,6%, тоді як в першому кварталі був зафіксований спад на 0,7%.

На початку квітня МВФ погіршив свій прогноз щодо української економіки в 2016 році. Згідно з оновленим прогнозом, в 2016 році зростання ВВП України складе 1,5%, а інфляція - 15,1%.

У держбюджеті України на 2016 рік закладено зростання ВВП на рівні 2%.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...