Держзакупівлі: Російський олігарх Григоришин виграв в Україні тендер на 73 млн грн

З Григоришиним змагалися дочірні підприємства зі 100% іноземною інвестицією, які запропонували більш високу ціну: "Сіменс Україна", чеська компанія ETD Transformatory as й італійська Tamini Transformatori Srl.

Фірма Григоришина виграла тендер на поставку автотрансформатора зв'язку вартістю 73,01 млн грн для Южно-Української АЕС. Фото: rusvesna.su.

Компанія "Запоріжстрансформатор", яка належить російському олігархові Костянтину Григоришину, 27 травня виграла тендер на поставку автотрансформатора зв'язку вартістю 73,01 млн грн для підприємства ДП "НАЕК "Енергоатом" - Южно-Української АЕС. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Устаткування буде доставлене на Південно-Українську АЕС до березня 2017 року.

Тендером передбачена можливість авансу в розмірі 100%, половина з яких сплачується протягом десяти днів після укладення угоди, а решта - у такий же термін після повідомлення про готовність до відвантаження.

З переможцем змагалися дочірні підприємства зі 100% іноземною інвестицією, які запропонували більш високу ціну: "Сіменс Україна", чеська компанія ETD Transformatory as й італійська Tamini Transformatori Srl.

Нагадаємо, Григоришин, основні активи якого перебувають в Україні, недавно отримав українське громадянство.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...