"Досягнення" Путіна: У Росії відзвітували про нульове зростання доходів

За даними Рахункової палати, офіційний прогноз рівня інфляції становив 2,7%, а реальний рівень досяг 4,2%.

Олексій Кудрін. Фото: ТАСС.

У Росії за підсумками 2018 року реальний ріст доходів населення становить приблизно 0%. Водночас динаміка ВВП виявилася гіршою, ніж запланована, у той час як зростання цін випередило прогнози. Відповідні попередні оцінки опублікував у своєму мікроблозі Twitter голова Рахункової палати (РП) РФ Олексій Кудрін, передають Патріоти України.

"СП дає попередню оцінку на кінець року: інфляція – вища, ніж прогноз, зростання ВВП – нижче, реальні доходи громадян якщо і виросли, то на десяті частки відсотка. Уряду поки доводиться починати з низького старту", – написав він.

Так, за даними Рахункової палати, офіційний прогноз рівня інфляції становив 2,7%, а реальний рівень досяг 4,2%. Водночас ВВП замість запланованих 1,6% зріс лише на 1,5%.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...