Досвідченіший, ніж Балчун? Стало відомо, яку зарплату отримуватиме тимчасовий голова "Укрзалізниці"

Згідно з умовами контракту, Євгену Кравцову визначена щомісячна заробітна плата в розмірі 500,2 тис. гривень. Окрім того, він також отримуватиме щомісячну премію у розмірі 714,6 тис. гривень.

Євген Кравцов. Фото:magistral-uz

Виконуючий обов'язки голови правління публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" Євген Кравцов отримуватиме зарплату в розмірі 500 тис. гривень і щомісячну винагороду в розмірі 714,6 тис. гривень після погодження його контракту як члена правління ПАТ Кабінетом Міністрів. Відповідне рішення Кабмін прийняв на засіданні в середу, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

Кабмін уповноважив держсекретаря Міністерства економічного розвитку і торгівлі Олексія Перевезенцева укласти контракт з Кравцовим як членом правління "Укрзалізниці".

Згідно з умовами контракту, Кравцову визначена щомісячна заробітна плата в розмірі 500,2 тис. гривень.

Контрактом також обумовлено, що в разі виконання членом правління обов'язків голови правління товариства, йому щомісячно нараховується винагорода у розмірі 714,6 тис. гривень.

Як відомо, 9 серпня Кабінет міністрів України звільнив голову державної компанії "Укрзалізниця" Войцеха Балчуна та першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова, призначивши останнього тимчасово виконуючим обов'язки голови "Укрзалізниці".

Зарплата Войцеха Бальчуна на посаді керівника "Укрзалізниці" становила 463 тис. грн на місяць без урахування премій.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...