Дві пенсії в грудні: Хто вже отримав гроші і коли чекати решті

Обіцяне вже виплатили тим, хто отримує пенсію через "Укрпошту" від 4 до 8 числа.

Пенсійний фонд України. Фото: 112 Україна.

Станом на сьогодні, 26 грудня, Пенсійний фонд України вже виплатив частині пенсіонерів пенсії за січень. Новину передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Зокрема, її вже отримали пенсіонери, які отримують виплати через "Укрпошту" від 4 до 8 числа, а також ті, хто отримує гроші на банківські картки від 4 до 7 числа. Загальна сума фінансування складає 5,2 млрд грн.

"До кінця поточного місяця буде забезпечено виплату пенсій військовослужбовцям та виплату пенсій через банки за наступними виплатними датами в межах надходжень до Пенсійного фонду України", - запевняють у відомстві. Нагадаємо, від 1 січня в Україні мають підвищити пенсії військовим та іншим силовикам. Попри відсутність відповідного закону, в уряді запевняють, що підвищення відбудеться від початку 2018 року.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...